Team

Elke leerling groeit met goede begeleiding en ondersteuning van school. Ons team bestaat uit docenten, onderwijsondersteuners en andere professionals.

Mentor

Elke groep wordt begeleid door een mentor. Deze zorgt voor een leeromgeving waarin leerlingen zich zo goed mogelijk ontwikkelen. Mentoren zijn ook groepsleraren en zijn verantwoordelijk voor de zorg en ondersteuning die een leerling ontvangt op school.

Leraren en onderwijsondersteuners

Alle leraren op onze school zijn bevoegd. Sommige hebben specifieke taken, zoals begeleiding naar werk of techniekles. Samen met onderwijsondersteuners verzorgen zij het best mogelijke onderwijs in de klas. Onderwijsondersteuners geven in opdracht van de leraar onder andere praktische lessen aan kleine groepen leerlingen.

Trajectbegeleider

De trajectbegeleider co├Ârdineert stages en helpt bij de aanmelding voor dagbesteding, beschut werk en (deels) betaald werk.

Praktijkondersteuner

Elke leerling krijgt op onze school extra begeleiding van een praktijkondersteuner. Dat is bijvoorbeeld een kok. Zij begeleiden de leerlingen met praktische vaardigheden en taken gericht op werk.

Meer nodig?

Heeft je kind meer nodig? Dan zorgen we met een speciaal team dat je kind de begeleiding krijgt die hij of zij nodig heeft.