Het Bariet: maatwerk met praktijkgericht onderwijs

Wij geven voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen van 12 tot 20 jaar met een verstandelijke of meervoudige beperking. Een gevarieerde groep met verschillende problematieken. Ons aanbod passen we aan op de mogelijkheden van de leerling. Dat doen we in een prachtig schoolgebouw dat we delen met regulier voortgezet onderwijs. Heel handig. Bijvoorbeeld om samen nieuwe ontwikkelmogelijkheden voor onze leerlingen te bedenken. Continu zoeken we naar de beste manier om leerlingen voor te bereiden op hun plek in de maatschappij. Zo leveren wij maatwerk met veel praktijkgericht onderwijs, volgens het credo: fout kan het niet gaan, hooguit anders dan verwacht!

Momenteel is er geen vacature op onze school. Klik op onderstaande link voor de vacatures bij één van onze andere scholen van De Onderwijsspecialisten.

Alle vacatures van De Onderwijsspecialisten


Onze school maakt deel uit van De Onderwijsspecialisten. De Onderwijsspecialisten bestaat uit 25 scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs. We onderscheiden ons door geïntegreerde kennis op het gebied van onderwijs, gedrag en zorg. We werken aan totale kwaliteit in onderwijs en leeromgeving, en zijn doorlopend in dialoog met leerlingen, ouders, medewerkers en samenwerkingspartners. Zo leveren we samen een passend onderwijsaanbod.