Specialisatiefase op kamp

Afgelopen week zijn de leerling uit de specialisatiefase op kamp geweest. 

Dindagochtend verschenen de leerlingen op Jolinckhoeve in Barchem. Nadat iedereen zijn of haar spullen had weggezet, was het tijd voor een speurtocht met een echte mystery guest!
Na deze activiteit was het tijd om te barbecueën. De avond werd afgesloten met een potje lasergamen, trefbal en gezelschapspellen.

Woensdagochtend was iedereen vroeg uit de veren en zorgden de leerlingen zelf voor een lekker ontbijt. De binnengekregen energie was nodig, want in de middag konden de leerlingen bowlen of naar het klimbos. 's Avonds vond de discoavond plaats. Een muziekje, vuurtje en marshmallows mochten natuurlijk niet ontbreken. 

Donderdag was alweer de laatste. De spullen werden alvast ingepakt, maar er werd nog geen koers huiswaarts gezet. Het kamp werd namelijk afgesloten met shoppen of zwemmen in Lochem.

Daarna was het toch echt tijd om te gaan. 

Iedereen heeft ontzettend veel plezier gehad!

Namens alle leerlingen willen wij de Amantia stichting heel hartelijk danken voor hun bijdrage

De stichting heeft ten doel het ondersteunen van instellingen en organisaties die werkzaam zijn, cq zich inzetten voor de zorg ten behoeve van mensen met een verstandelijke beperking. De stichting richt zich vanouds op instellingen en organisaties, opgericht vanuit de katholieke levensbeschouwing en tegenwoordig voorts op instellingen en organisaties met een inter-levensbeschouwelijk karakter. Wil je meer weten kijk dan ook eens op hun website: Stichting - Amantia Stichting

 

Klimbos

Klimbos

Mystery guest

Mystery guest

Speurtocht

Speurtocht