Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Het Bariet
  Dr. Ariënsstraat 3a
  7131 XM Lichtenvoorde
  T 0544 - 37 39 20
   
  Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Dienstverlening

 • Werken aan de balie
 • De leerlingen die gekozen hebben voor Dienstverlening werken doorgaans in het magazijn of aan de receptie, alwaar veel uiteenlopende werkzaamheden worden verricht.

Tijdens Dienstverlening worden veel gevarieerde werkzaamheden verricht. Er wordt gewerkt aan de volgende leerlijnen:

- Magazijn medewerker
- Baliemedewerker
- Aankomend-verkoopmedewerker
- Repromedewerker

De meeste werkzaamheden vinden plaats aan de receptie en in het magazijn. Leerlingen houden de voorraad verbruiksmaterialen bij van zowel Het Bariet, als ook Scholengemeenschap Marianum dat in hetzelfde gebouw is gevestigd. 
Klanten kunnen bij de receptie allerlei leermiddelen lenen en opdrachten doorgeven. De geleende spullen worden gescand met een barcodescanner en in de een computerprogramma opgeslagen.
In het magazijn worden ook repro-werkzaamheden verricht, zoals: kopiëren, lamineren, inpakken, stickers plakken​, knippen, perforeren, versnipperen et cetera.

De receptiemedewerker staat klanten te woord, bedient de telefoon, zorgt voor het uitlenen van de spullen en beantwoord de meest uiteenlopende vragen. Uiteraard spelen klantvriendelijkheid, gastvrijheid en taalgebruik hierbij een belangrijke rol.

De leerlingen bij Dienstverlening werken allemaal met een persoonlijke doelenkaart. Hierop staan de doelen vermeld waar aan gewerkt moet worden. Is een doel behaald, dan wordt deze afgetekend.

 
 
 
 
 

Sectoren

:

Help (nieuw venster)