Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Het Bariet
  Dr. Ariënsstraat 3a
  7131 XM Lichtenvoorde
  T 0544 - 37 39 20
   
  Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

privacy

 • Filmopnames en foto’s geven vaak een mooi tijdsbeeld van een school of een gebeurtenis in de school. Om redenen van privacy heeft het bestuur, De Onderwijsspecialisten, een aantal richtlijnen vastgesteld:

Filmopnames voor directe begeleiding

Voor opnames die bestemd zijn voor begeleiding van de leerlingen, vragen wij aan u geen toestemming. Deze opnames worden namelijk alleen in school gebruikt en kunnen bekeken worden door ouders en de bij de leerling betrokken medewerkers van de school.

Film- en foto-opnames voor publicatie

Op school of tijdens schoolactiviteiten worden regelmatig foto’s en filmopnames van leerlingen gemaakt. Als u niet wilt dat uw zoon/dochter wordt gefotografeerd of gefilmd voor gebruik buiten de school, kunt u dat kenbaar maken. Wij zullen hier vervolgens rekening mee houden.

Opnames bijzondere activiteiten

Ouders mogen opnames maken van bijzondere activiteiten in school. Deze opnames mogen uitsluitend in huiselijke kring vertoond worden.

Veilig op school

:

Help (nieuw venster)