Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Het Bariet
  Dr. Ariënsstraat 3a
  7131 XM Lichtenvoorde
  T 0544 - 37 39 20
   
  Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Geslaagde sportdag Het Bariet en De Triviant!

 • Sportdag
 • Op vrijdag 15 februari 2019 was er een sportdag voor leerlingen van Het Bariet en leerlingen van De Triviant uit Neede.

Zoals al vele jaren, werd er ook dit jaar een sportdag georganiseerd voor leerlingen van beide scholen. Ieder jaar is het weer een succes. Het ervaren van plezier in bewegen stond centraal deze dag!​

Tijdens deze sportdag hebben leerlingen kunnen kennismaken met verschillende sporten. Ze mochten zelf kiezen. Er was keus uit voetbal, freerunnen, dansen, judo, dynamic tennis, nerf gun (toernooi), bocce, survival en turnen.

Deze dag is samen met lokale sportverenigingen georganiseerd, zoals Keifit Judo, Try Out, Litac en Hit It Dance Centre. Daarnaast is deze dag mede mogelijk gemaakt door de goede samenwerking met Sport & Bewegen van Het Graafschap College. De studenten van het profiel bewegingsagoog zijn ingezet om leerlingen te begeleiden bij de verschillende sport- en spelactiviteiten. 

Het was een geslaagde dag.

nieuws

:

Help (nieuw venster)