Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Het Bariet
  Dr. Ariënsstraat 3a
  7131 XM Lichtenvoorde
  T 0544 - 37 39 20
   
  Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Schoolfeest groot succes!

 • Op het strand
 • Het schooljaar 2017-2018 zit er bijna op. dat betekent: tijd voor een feestje.

Het is inmiddels al een traditie; het schooljaar op onze school wordt afgesloten met een daverend schoolfeest. Op donderdag 12 juli was het zover. Rob Verkerke zorgde samen met zijn team voor de muziek. Dat doet hij al een paar jaar en ieder jaar is het weer een groot succes. 

Het thema dit jaar was ‘Beachparty’. De kantine was door enkele ouders versierd en omgetoverd tot een heus strand, met strandstoelen, een hangmat, parasols en zand op de vloer. Iedereen liep rond in zwemkleding, slingers en met een zonnebril en hoedje op. Het zag er allemaal prachtig uit.

Tijdens de avond was er ook nog een optreden van 'Hit it'. Deze dansgroep, waarin ook enkele (oud) leerlingen dansen, gaven een mooie voorstelling. 
Ook werden er nog enkele certificaten uitgereikt aan leerlingen. 

Buiten kon iedereen patat met snack en een ijsje halen. Binnen was voldoende te drinken voor iedereen. Al vroeg zat de stemming er goed in. Er werd volop gedanst en gezongen. Helaas zat om half 10 het feest erop. 
 
Het schooljaar is ten einde en we gaan allemaal genieten van de welverdiende rust.

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie!

 
 
 

nieuws

:

Help (nieuw venster)