Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Het Bariet
  Dr. Ariënsstraat 3a
  7131 XM Lichtenvoorde
  T 0544 - 37 39 20
   
  Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

De Reurpop 'muntenfabriek'

 • Aftellen van de munten
 • In de afgelopen maanden zijn leerlingen van Het Bariet druk geweest met het aftellen en inpakken van duizenden munten voor Reurpop.

Reurpop is een festival dat jaarlijks wordt gehouden in Ruurlo. Tijdens dit festival wordt er het nodige gedronken en gegeten. Alles moet betaald worden met plastic munten die aan de kassa's gekocht kunnen worden. 

De munten worden verkocht in zakjes. Het aftellen, in zakjes doen en sealen van deze duizenden munten, is gedaan door leerlingen van het Bariet. De sector Dienstverlening heeft deze klus binnengehaald en uitgevoerd. Ter controle werden ook alle zakjes nog gewogen. In de afgelopen maanden zijn er heel veel leerlingen mee bezig geweest. Iedereen kon meehelpen, ongeacht het niveau. Dagelijks werd er aan gewerkt door middel van een heuse productielijn.​ 

Afgelopen week werd alles opgehaald en konden de leerlingen een traktatie in ontvangst nemen. 

 
 
 

nieuws

:

Help (nieuw venster)